Týdenní plán a aktivity pro týden od 3.5.-9.5.2021

07.05.2021 15:44

Může jít o obrázek text

Pondělí

Dnešní den je Den Slunce....moc nám sice nesvítí, ale můžeme si ho tedy alespoň s dětmi přivolat. Hezky se při videu bavte.

Odkaz na video zde: fb.watch/5k-yElbPOo/

Úterý

Včera jsme si to sluníčko pomocí našeho tvoření asi přivolali a dnes máme další z významných dnů a to Den Hasičů. Tak pojďme si připomenout jejich práci, pojdme si na ně s dětmi hrát nebo si tvořit. Hezký den přejeme.

Může jít o obrázek text

Středa

Dnes jsme si pro vás připravili křížovku. A také chceme připomenout, že nám zůstává už jen pár volných míst v naší Letní miniškoličce v posledním červencovém týdnu. Pokud chcete, aby si vaše dítko užilo plno srandy, kamarádů, prázdninových her, soutěží a výlet s námi, přihlašte se co nejdříve. Těšíme se na vás.

Není k dispozici žádný popis fotky.

Čtvrtek

Dnes jsme si pro vás připravili opět něco z rubriky Veselých pokusů z Bejbáčku - Jak si udělat doma s dětmi lávovou lampu. Určitě se vám i dětem tento pokus bude líbit.
Doufáme, že se již brzy uvidíme, snad již od pondělí budeme moci pro vás otevřít alespoň zahradu Bejbáčku s možností využití WC, občerstvení atd. Sledujte nás, ihned jakmile budeme vědět více, informace zveřejníme. také chceme připomenout, že nám zůstává už jen pár volných míst v naší Letní miniškoličce v posledním červencovém týdnu. Pokud chcete, aby si vaše dítko užilo plno srandy, kamarádů, prázdninových her, soutěží a výlet s námi, přihlašte se co nejdříve. Těšíme se na vás.
Odkaz na video naleznete zde: fb.watch/5k-GDHphCp/
 

Pátek

Páteční příspěvek bývá už skoro tradiční. Rubrika Malí kuchaříci z Bejbáčku , dnes máme ro vás Piškotový dortík. Nechte si chutnat...
A máme pro Vás také příznivou zprávu- Od pondělí 10. května 2021 dle vládních usnesení můžeme již otevřít pro vás zahradu Bejbáčku. Bude pro vás přístupné zázemí Bejbáčku, tzn. občerstvení, ohřev jídla, toalety, možnost přebalení. Tento týden bude prozatím otevřeno jen dopoledne. a to bez poplatku. Uvidíme jak se budou další opatření vyvíjet, moc rádi bychom pro vás pak otevřeli jak herničku Bejbáčku tak některé z pravidelných aktivit rodičů s dětmi . Moc se na Vás i na "naše" prďolky těšíme.
odkaz na video naleznete zde: fb.watch/5k-WE7oRd8/

 

—————

Zpět


Kontakt

Dům dětí a mládeže, Orlová, příspěvková organizace, odloučené pracoviště spontánních aktivit

Odloučené pracoviště DDM Orlová
Energetiků 940
73514 Orlová - Lutyně


603 85 85 12