Týdenní plán a aktivity pro týden od 22.2.-28.2.2021

21.02.2021 16:57

Opět je tu neděle a opět zde máme týdenní rozpis aktivit. Příští týden u nás v okrese probíhají jarní prázdniny, takže nás nenajdete ani v Bejbáčku, pokud byste chtěli nové permanentky nebo si vypsat přihlášky na Letní miniškoličky, budeme se na vás opět těšit v dalším týdnu a to už bude v březnu.

Může jít o obrázek text, kde se píše TYDENNÍ ROZVRH AKTIVIT V Bejbáčku 22.2.-28.2.2021 Bejbácek Pondeli Vyzva Tipy na vylety -pošlete foto vyletu Úterý Aktivity z Bejbáčku Poznáváme ptáčky zime Streda Tvoreni Vyrábíme z kartonu Veselé Ukulele Marci online Hrnečkuva! MaéMuzi Marci Pátek Tetris z kartonu Videonávod na vyrobu domáci hry sme na FB i na Instagramu tumova@ddm-orlova.cz https://www.bejbacek.cz/

Pondělí

Začínáme týden jarních prázdnin, určitě se chystáte i někam na procházky, na výlety, na hory. Takže tu máme dnes pro vás výzvu a to výzvu výletovou.... POŠLI FOTO Z VÝLETU, POŠLI TIP NA VÝLET.....
My pro vás mám připravený tip na výlet a to výlet vlakem z Orlové na vlak do Dětmarovic a odtud směr Mosty u Jablunkva. Vystoupíte ve stanici Hrádek a odsud dle mapy https://mapy.cz/s/dadogogeto
půjdete směr chata Hrádek a odsud kolem kapličky Isidora a sadové aleje můžete na chatu Filipku. Odsud pak můžete bud pokračovat směrem do Návsí, kde je i vlaková stanice nebo zpět do zastávky Hrádek a pak vlakem zpět do Dětmarovic. Je to moc hezká procházka, dá se použít i kočárek pokud půjdete po asfaltové cestě vedoucí k chatě Hrádek. Výlet je krásný v každém ročním období.
Může jít o obrázek outdoors a text

Úterý

Dnes jsme si pro vás připravili ještě stále zimní příspěvek. Na svých výletech procházkách nebo možná i doma z okna můžete pozorovat ptáčky, kteří se v zimě mají čile k světu i zpěvu. Přidáváme také pár odkazů s tipy k tématu.
Video - ptáčci pozorování krmítka
Test ptáčků podle zpěvu a obrázku
Test poznávání ptáků
Může jít o obrázek pták

Středa

Dnes jsme si pro Vás připravili velice zajímavé nápady pro tvoření z kartonu. Určitě doma najdete různé krabice,krabičky nebo kartony. Z těch si můžete vytvořit vystřihovánky domečky, montessori hračky, hlavolamy apod. Budeme opět rádi, když se pochlubíte se svými nápady či výtvory.

Může jít o obrázek uvnitř

Čtvrtek

Už dlouho tady nebyla...... Bejbáčkovská pohádka....Při čtvrtku jsme si pro vás připravili pohádku Hrnečku vař, kterou vám opět namluvila teta Zuzka a teta Kája připravila scénu a obsluhu loutek. Hezky se tedy bavte.
Muzikanti dnes také dostanou svá videa od Marci.
Odkaz na pohádku naleznete zde: fb.watch/3YBc3JySS2/

Pátek

Při pátku jsme si pro vás připravili videonávod, jak si vyrobit z kartonu od vajíček tetris. Hezky se pobavíte jak u výroby, tvoření, tak i u hry.

Odkaz na video naleznete zde: fb.watch/3YBjlINp3V/

 

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Dům dětí a mládeže, Orlová, příspěvková organizace, odloučené pracoviště spontánních aktivit

Odloučené pracoviště DDM Orlová
Energetiků 940
73514 Orlová - Lutyně


603 85 85 12