Týdenní plán a aktivity pro týden od 1.3.-7.3.2021

01.03.2021 13:45

Může jít o obrázek text, kde se píše TYDENNÍ ROZVRH AKTIVIT ٧ Bejbáčku 1.3.-7.3.2021 Pondeli Brezen -krížovka Bejbäcek Úterý Tvoreni Brezen mesíc knihy Večer- tehulky online bonus Cvičeni pro maminky-ruce a záda Streda Kreslení se Zuzkou krok za krokem -Veselé Ukulele Marci online Čtvrtek Tvoreni pránička pro mamink MDŽ +bonus Malé Muzikantys Marci Pátek Mistri Kucharíci z Bejbáčku- Kefírovka Videonávod na varení a pečeni sme na FB na Instagramu tumova@ https://www.bejbacek.cz/

Pondělí

A máme tady březen..... a bohužel bude letošní březen opět ve znamení uzavření s dětmi doma. Snad vám naše inspirace a aktivity pomohou s dětmi vše zvládnout. Také pro vás připravujeme další složky plné jarních pracovních listů a tvoření, které budou k vyzvednutí v Bejbáčku příští týden. Dnes jsme si pro vás připravili jarní křížovku.

Není k dispozici žádný popis fotky.

Úterý

Březen je nejen symbol přicházejícího jara, ale také měsíc knihy. A do knihy se vkládají záložky. Připravili jsme si tedy pro vás inspiraci na tvoření záložek do knih pro děti, ale třeba i jako dárky babičkám a maminkám

Není k dispozici žádný popis fotky.

Středa

Dnes jsme si pro vás připravili další videjko na téma kreslíme krok za krokem. Budeme rádi, když se nám s dětmi pochlubíte, jak se vám dařilo.

Video naleznete zde: fb.watch/44FvY6vFyD/ 

Čtvrtek

Jelikož se nám blíží Mezinárodní den žen, připravili jsme si pro vás nápady pro tvoření s dětmi ať můžete potěšit své maminky , babičky i sestřičky. Malí muzikanti také dnes dostanou svá videjka od Marci.
Není k dispozici žádný popis fotky.

Pátek

Dnes po ránu nám zase nasněžilo, no počasí nám asi naznačuje, že máme zůstat doma a třeba si s dětmi upéct dobrou buchtu. Jeden videonávod od našich Malých kuchaříků z Bejbáčku tady pro vás máme. Víťa a Nelinka tentokrát kuchtí výbornou kefírovou buchtu....Nechte si chutnat.
Videonávod naleznete zde: fb.watch/44FKvOCTj2/
 

—————

Zpět


Kontakt

Dům dětí a mládeže, Orlová, příspěvková organizace, odloučené pracoviště spontánních aktivit

Odloučené pracoviště DDM Orlová
Energetiků 940
73514 Orlová - Lutyně


603 85 85 12