Nabídka odpoledních aktivit pro školkové děti od tří let v Bejbáčku - 2.pololetí

14.01.2020 10:00

 

 

Nabídka odpoledních aktivit 

pro školkové děti od tří let v Bejbáčku 

V PRVNÍM TÝDNU 2. pololetí školního roku 2019/20     tzn. od pondělí 3.– 7. února 2020 budou probíhat odpolední ukázkové lekce pravidelných aktivit zaměřených na školkové děti.
 Ukázkové lekce pro veškeré odpolední pravidelné aktivity budou probíhat ve stejných rozvrzích jako v 1. pololetí vyjma nově koncipovaného „Objevujme svět kolem nás (Monteklubík)“  (ukázková lekce bude v úterý 4.2.2020 od 16,45 ) 
a nově otevřené aktivity  „Tanečky pro malé holčičky“  (ukázková lekce bude ve čtvrtek 6.2.2020 od 16,00)
Veškeré informace naleznete na webu www.bejbacek.cz nebo na stránkách fb Bejbáček Orlová. Případně na tel. čísle 603858512
Těšíme se na Vás  tým MC Bejbáček
 
PONDĚLÍ
CVIČENÍ PRO ŠKOLKÁČKY – 15.30 hod - cvičení pro děti motoricky zdatné od tří let. Zdravý pohyb s tancem i zpěvem a říkadly, rozvíjení pohybových a psychomotorických dovedností pomocí her a soutěží, důraz na samostatnost.
ČTENÁŘSKÝ KLUBÍK – 16.30 hod - čtení pohádek, vyprávění příběhů a veselé hraní si na pohádku, malování a tvoření, hraní si na divadlo.
 
ÚTERÝ
VESELÁ ANGLIČTINA S PETROU – 15.45 hod – seznamování s cizím jazykem veselou nenásilnou formou. Pomocí her a písniček je pro děti učení angličtiny zábava.
OBJEVUJME SVĚT KOLEM NÁS – 16.45 hod - děti se zábavnou formou seznámí s přírodou kolem nás a mnoha dalšími aktuálními tématy s využitím prvků montessori pedagogiky. Prozkoumají, jak věci fungují na základě pokusů a experimentů, a vytvoří si výrobek danému tématu.
 
STŘEDA
MALÍ MUZIKANTI S MARCI – 15.30 hod – veselé muzicírování, základy rytmu, zpěv lidových písniček k různým tématům, hudebně pohybové hry, česká říkadla. Děti si zlepší koncentraci, fyzickou a psychickou odolnost a nastolí rovnováhu těla.
VESELÉ FLÉTNIČKY S MARCI – 16.15 hod – flétna je pro děti prvním nejjednodušším hudebním nástrojem, který pozitivně působí na zdraví dýchacího ústrojí a motoriku prstů. Výuka probíhá zábavnou formou bez znalosti not, nápodobou prstokladu a podle sluchu.
VESELÉ UKULELE S MARCI – 17.00 - ukulele je pro děti prvním nejjednodušším strunným hudebním nástrojem, který je může provázet celý život a je jednoduše i přenosný. Výuka probíhá zábavnou formou bez znalosti not, zato se naučí základní akordy
 
ČTVRTEK
TANEČKY PRO MALÉ HOLČIČKY – 16.00 hod - děti se seznámí s tancem zábavnou formou – rozhýbání se hravou rozcvičkou, tanečky na rytmické melodie, lidové písničky a dětské písničky z pohádek a na konci zklidnění za doprovodu relaxační hudby. 
VÝTVARNÍČEK – 17.00 hod – díky výtvarným aktivitám děti procvičují manuální zručnost, rozvíjí tvořivost a představivost a zlepšují schopnost koncentrace. Děti se seznámí s různorodými materiály a výtvarnými technikami. Z každého setkání si odnesou vlastní výrobek.
 
PÁTEK
    BABY PÁRTY A OSLAVY NAROZENIN – OD 15.00 hod – možnost zorganizování zábavného odpoledne s animačním programem
 
Těšíme se na Vás!     Cena permanentky: 320,- nebo 390,- Kč/7 vstupů
tumova@ddm-orlova.cz   www.bejbacek.cz  nebo na FB
 
Není k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: text
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Dům dětí a mládeže, Orlová, příspěvková organizace, odloučené pracoviště spontánních aktivit

Odloučené pracoviště DDM Orlová
Energetiků 940
73514 Orlová - Lutyně


603 85 85 12