Karneval 02-2024 - foto a reportáž v televizi IVTO

21.02.2024 12:06

Reportáž v televizi:

V prostorách MC Bejbáček to opět ožívalo dětským smíchem, radostným křikem a pestrobarevnými kostýmy. V úterý 20. února se zde konal dětský karneval, který přilákal ty nejmenší obyvatele města. Celý den byl rozdělen na dopolední a odpolední program, aby si všichni mohli plně užít tento začarovaný svět her a zábavy. Děti se společně se svými rodiči vrhly do víru různých her, soutěží a tanců. Všude kolem se objevovaly malé princezny, roztomilá zvířátka a pohádkové postavičky, které vytvářely neskutečně kouzelnou atmosféru. Dětské radosti jsme zjistili i při rozhovoru s malými účastníky, kteří s námi sdíleli své zážitky. Ovšem nejen děti se přišly pobavit. V pozadí se objevili i rodiče, kteří se rozhodli připojit ke karnevalu v originálních ručně vyrobených maskách. Dětský karneval v Bejbáčku tak opět potvrdil, že zábava a radost nemají věk. Rodiny si společně užily den plný her, tance a pohádkových momentů, které jim zůstanou v paměti ještě dlouho. iTVO - internetová televize Orlová Vyrobilo studio: dmp video crew, s.r.o.

youtu.be/eD9ZscmOWhk?si=hWtXWrftbfEyd2_O

 

Karnevalový den v Bejbáčku se opravdu vydařil. Tentokrát ani nikdo nechyběl z důvodu nemoci, což je super. Dětem a i některým rodičům v maskách to moc slušelo a tak jsme to parádně rozjeli - tančili jsme, soutěžili a smáli se. Všichni si na závěr zasloužili své odměny, medaile i diplomy. Foto z dopoledne naleznete zde :

photos.app.goo.gl/nBQxQmwbWDH4ZubQ8

I odpolední karnevalový rej masek v Bejbáčku se vydařil, děti byly moc šikovné a parádně se zapojovali, tancovali, soutěžili a veselé blbnuli. Maminkám to moc slušelo a celé odpoledne bylo plné smíchu a krásného setkání s kamarády. Moc jsme si to všichni užili a těšíme se na další akci s Vámi. foto naleznete zde:

photos.app.goo.gl/seWKCLMVKisrnhKq6

 

—————

Zpět


Kontakt

Dům dětí a mládeže, Orlová, příspěvková organizace, odloučené pracoviště spontánních aktivit

Odloučené pracoviště DDM Orlová
Energetiků 940
73514 Orlová - Lutyně


603 85 85 12